26 septiembre 2007

La inoperant política municipal de foment de l'accés a l'habitatge a Molins de Rei.

Bona nit... En el meu tomb diari per aquest entarellinat univers virtual he tingut el plaer d'accedir -per mitjà del node http://www.socialistes.cat/ambit/blogesfera/-, a un article publicat per l'Esther Espinosa, on comenta la poc encertada política municipal de foment d'accés a l'habitatge de l'equip de govern de l'Ajuntament de Molins de Rei.
En particular, he trobat molt encertat el comentari relatiu a l'ocupació d'habitatges vuits que es produeix en aquest municipi i que es pot considerar conseqüència d'aquesta nul·la eficiència en la implementació d'accions de foment d'accés a un habitatge digne per als joves de la població.
En efecte, sembla que l'equip de govern, amb una visió liberal del què és el dret d'accés a un habitatge i dirigits per la política del "laissez faire, laissez passer", consideren coberta aquesta demanda amb la pràctica privada de l'ocupació sense, per altra banda, promoure les condicions adequades reconduir aquesta situació cap a solucions políticament progressistes i menys conflictives socialment, possibles i viables com la creació d'un sistema d'habitatge dotacional públic per a joves.

No hay comentarios: