17 mayo 2008

DECRET 108/2008, de 15 de maig, de modificació del Decret 84/2007, de 3 d'abril, d'adopció de mesures excepcionals i d'emergència en relació amb la ut

Es modifica el Decret 84/2007, de 3 d'abril per tal de permetre que l'entrada i sortida dels escenaris d'excepcionalitat I i II i del d'emergència es faci atenent al fet que els llindars establerts tinguin un caràcter indicatiu i que juntament amb altres circumstàncies com ara la previsió de la pluviometria, la previsió de l'evolució de les reserves d'aigua i el grau d'explotació dels aqüífers siguin els que permetin al Govern de la Generalitat declarar l'entrada i sortida dels corresponents escenaris o nivells establerts en l'annex 2 del Decret 84/2007, de 3 d'abril.

1 comentario:

Brian dijo...

Voldria fer arribar un cop més un crit per a la seny a la direcció d'PSC. Demà a Amposta, 12.00, hi haurà la manifestació de la PDE en contra del transvasament de l'Ebre. Mireu-ho. Vereu milers de ciutadans, enganyats i decebuts, però tornant al carrer - amb el suport de més de 200 grups/entitats - incloent els principals ONGs ecologistes, molts sindicats, col·lectius, i fins i tot les associacions de veins de BARCELONA !! La mateixa gent que en teoria hauria de voler l'aigua !
i és que l'engany no te paraula, fa 4 setmanes el govern va prometre que només (je je) volien un transvasament de entre 30 i 40 hm per arribar fins al maig 09 quan tindran la desaladora nova. Pos, estes dies ja han pujat els embassaments més de 45 hm, i encara pujen. (per no parlar d'altres alternatives que no s'han mirat amb la mateixa urgencia que el tubo del Sr Baltasar). Faig un crit a la mani de demà, però sobretot a PSC, que ho miren bé que és més interessant, estar en el poder o estar amb els catalans.
gràcies per l'atenció.